Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Om os

Nordiskcykler med mange års erfaring i reparation og vedligeholdelse af alle slags cykler slår dørene op til en ny cykelbutik i Århusgade 97 København Ø.

Nordisk Cykler har stort udvalg af racercykler, hverdagscykler, MBK, Bianchi, Centurion, Everton, GT, MBK, Winther og specialcykler. Vi har de bedste kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser. - Kom forbi og se vores bred udvalg.

Vi ordner forskellige slags cykler, du er altid velkommen i et åbent værkstedsmiljø, hvor du tilbydes alle former for cykel-reparationer.

Reparationer af cykler udføres med får timers mellemrum, morgen til aften eller fra dag til næste dag.

Nordisk Cyklers Mission

Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

Værksted

Værkstedet hos Nordisk Cykler er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale tid, på 35 43 00 43 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, hvis vi har en hjemme, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl. 09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Vejret er hårdt ved din cykel. Nordisk Cykler har et serviceeftersyn til din cykel. Det sikrer dig en cykel, der altid er justeret og smurt, så du kan få glæde af den hele året. Serviceeftersynet indeholder:

  • Justering af gear og bremser
  • Stramning af kæde
  • Smøring

Ring/skriv endelig til vores kyndige salgs personale, der gladeligt vil svare på alle dine spørgsmål eller kig forbi butikken på adressen:

Nordisk cykler:
Århusgade 97, 2100 København Ø

E-mail: info@nordiskcykler.dk
Telefon: + 45 35 43 00 43
Mobil: + 45 60 81 37 55
CVR: 34035393

Åbningstider: Man-Fre 09:00-18:00
Lør 09:00-1500
Søn 09:00-15:00

Vi leverer cykler til hele Danmark

Fortsæt

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports