Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Handelsbetingelser for nethandel 

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i Danske kroner, hvor intet andet er nævnt.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende pris.

 

Der tages forbehold for:

  • Valutaændringer
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Afgiftsændringer
  • Udsolgte varer og trykfejl


 

Afhentning, levering og fragt:

Alle cykler bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekaniker på vores professionelle værksted, hvorefter cyklen er klar til brug.

 

Afhentning af cykler:

Alle cykler og anhængere, der købes via www.NordiskCykler.dk skal afhentes hos den NordiskCykler butik du har købt cyklen hos.
Her vil du får indstillet styr og sadel som passer præcis til dig og din kørestilling.

 

Afhentnings-/Leveringstid:

Indenfor 7 hverdage.
Du vil blive ringet op af NordiskCykler butik, hvor du har valgt dit køb af cykel.

 

Levering af tilbehør:

Levering af pakker med GLS til erhvervsadresse: DKK: 49,00 (gratis levering ved køb over DKK: 1.000,00.
Levering af pakker med GLS til pakkeshop: DKK: 79,00 (gratis levering ved køb over DKK: 1.000,00.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos NordiskCykler´s leverandører.

 

Betaling:

NordiskCykler.dk modtager betaling med:
Dankort
E-Dankort
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afhentet eller afsendt.
Vi krypter alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
 


Garanti og Reklamationsret:

Når du køber en ny cykel hos NordiskCykler.dk, vil du modtage et servicehæfte med reklamationsbestemmelser, klargøring, gode råd, servicekort og vejledning i vedligehold af din nye cykel.
Kvalitetscykler skal jævnligt efterses og justeres. Derfor er det meget vigtigt at overholde eftersynene, som står i servicehæftet.

Samtidig får du den ekstra bonus, at overholder du de fire første eftersyn, har du mulighed for en udvidelse af reklamationsfristen efter nedenstående regler:

  • På alle cykler ydes 2 års reklamationsret. Hvis ikke andet er opført på salgsnotaen eller på et særskilt garantibevis, udvides reklamationsretten til 3 år på dele og 5 år på stel og forgaffel mod brud, såfremt cyklen koster under 6.000 kroner, og de fire første eftersyn overholdes og udføres hos din cykelhandler. Den udvidede reklamationsret gælder ved fabrikations- eller materialefejl og under forudsætning af normalt brug.
  • Er cyklen udsat for stelbrud, der skyldes fabrikationsfejl, erstattes den af en ny i tilsvarende mærke og model. Dette gælder under alle omstændigheder de første 2 år for cykler, hvis pris er under 6.000 kroner. Men overholdes ovennævnte betingelser, udvides reklamationsretten og erstatningsreglen til 5 år (gælder dog ikke carbonstel), medmindre andet fremgår af salgsnotaen eller særskilt garantibevis på cyklen. Eventuelt påmonteret ekstraudstyr overflyttes til den nye cykel. Ved brud på forgaflen, der skyldes fabrikationsfejl, påmonteres en ny.

Ved stelbrud, der skyldes fabrikationsfejl inden for de første to år på cykler, hvis pris er over 6.000 kroner, udskiftes stellet og komponenterne overflyttes.
Reklamationsretten dækker både reservedele og arbejdsløn, men ikke fejl opstået som følge af hærværk, påkørsel, manglende vedligehold, unormalt brug eller almindeligt slid.
Alle eftersyn skal som hovedregel udføres hos en NordiskCykler-handler.

Der er selvfølgelig garanti på varer som er købt hos NordiskCykler.dk
Går din cykel, cykelhjelm eller andet i stykker og er det en garantireparation, får vi det selvfølgelig lavet.
Du skal kontakte os og vi finder den bedste løsning for dig.

Der er reklamationsret over en vares fejl eller mangler, der måtte være, da varen blev solgt.

Reklamationsretten gælder i 2 år fra købsdato og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Garanti og reklamationsret gælder ikke ved fejl der er opstået som følge af hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse, unormalt brug eller almindeligt slid.

 

Afbestilling:

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail skal denne returneres til forhandlers e-mail, mærket "Afbestilling" indsat i emnetekst. Forhandlers e-mail kan findes via forhandlersiden.
Afbestilling skal ske senest dagen efter kl. 10.00

 

Varereturnering:

Skal ske til den NordiskCykler butik som du har handlet med. gælder dog ikke cykler

 

Bemærk:

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.
Vi anbefaler, at du sender varen som pakkepost med Post Danmark, når varen sendes retur. På den måde er der mulighed for at spore pakken og hermed være sikker på at varen er blevet leveret tilbage til NordiskCykler.
14 dages fortrydelsesret:
I forbruger køb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af NordiskCykler ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af NordiskCykler, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

NordiskCykler returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

 

Konkurrencer

 

Tilmelding

Det er ikke tilladt at anvende tredjepartsprogrammer i forbindelse med tilmelding til konkurrencer og øvrige tilmeldingsblanketter på www.NordiskCykler.dk. Bliver der anvendt tredjepartsprogrammer til tilmeldinger, vil den eller de blive slettet og computerens IP vil blive blokeret for fremtidige tilmeldinger.

 

Hvem kan deltage i konkurrencer?

Du kan kun deltage, hvis du er bosat i Danmark. For at deltage skal du oplyse navn, telefonnummer, e-mail, alder og adresse, for at vi kan verificere dig som person. Oplysningerne til kontakt i konkurrenceperioden og eventuelt derudover, hvis accepten er givet, og hvis deltageren er over 18 år.

 

Forbehold

Enhver overtrædelse af konkurrencevilkårene og -betingelserne vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

 

Ret til ændring af konkurrencevilkår og -betingelserne
NordiskCykler forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at ændre, indstille eller udsætte konkurrencen, hvis der opstår en situation, hvor konkurrencen ikke kan gennemføres i henhold til intentionen.

 

Ret til anvendelse af email

Ved deltagelse i konkurrencer, hvor din email bliver tilmeldt nyhedsbrev, bekræfter du samtidig at modtage nyheder, gode tilbud samt anden information, som bliver udsendt 2 gange om måneden.

 

Kontakt

info@nordiskcykler.dk

Fortsæt

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports