Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Batavus
Cykler » Damecykler »

Batavus Harlem Dame

Før:DKK 6.799,00
Pris:DKK 6.199,00
Mulige Valg:
Vælg stelstørrelse:

Beskrivelse af Batavus Harlem Dame


Urbant cykel-lir
Med vores nye model Harlem, har vi lavet en cykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og komforten fra en klassisk cykel. Med en Harlem får du en let og hurtig hverdags cykel, som er stylet med rå og frække detaljer. Cyklen er lakerert med en eksklusiv mat lakering, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr og sorte nav og eger. Det sorte er kombineret med den moderne kobber på kæden, klokken pedaler og på cykelns transfers. Det giver en lækker og urban cykel, med masser af cykel-lir.

Vores Harlem er en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med to rullebremser, det betyder at du får en cykel som ikke kræver ret meget vedligeholdelse af bremserne.

Cyklen kommer med en praktisk stor og indfarvet kurv, således at den har samme farve som resten af cyklen. Og med Ragtime baggagebæreren kan du nemt montere både kurv eller barnesædde, som gør det nemt for dig at bruge cyklen i hverdagen.

Harlem er den urbane klassiske cykel. Det er cykel luksus, som som kan opfylde alle dine behov i en travl hverdag.

Stelfarve: Sort.
Gear: 7 indvendige gear.
Forbremse: Rullebremse.
Bagbremse: Rullebremse.
Skiftegreb: Shimano Nexus.
Støtteben: Enke benet justerbar.
Sadel: Selle Royal.
Greb: Brooks læderhåndtag.
Bagagebærer: Indfarvet alu bagagebærer med klap.
Kurv: Indfarvet alu kurv.
Baglygte: Batteri baglygte.
Lås: AXA ringlås forsikringsgodkendt.

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports