Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Batavus
Cykler » Herrecykler »

Batavus London Herre

Før:DKK 5.799,00
Pris:DKK 5.199,00
Mulige Valg:
Vælg stelstørrelse:

Beskrivelse af Batavus London Herre


Tidløs klassisk cykel
Denne cykel er den mest traditionelle og nostalgiske, klassiske cykel i vores sortiment. London er en stabil cykel, som især er god til bykørsel.

Cyklen er i stålstel og den har styr og fælge i rustfrit stål. Rullebremsen foran og den lukkede kædekasse er med til at sikre, at du får en cykel, som næsten er vedligeholdelses fri. London kommer komplet med lås, skærme, bagagebærer og støtteben.

På denne model kan du nemt eftermontere en kurv, eller påsætte et barnesæde, således at cyklen kommer til at passe til netop dine behov.

Med denne klassiske cykel får du en elegant og smuk cykel, som er stabil og skøn at køre på.

Stelfarve: Sort.
Stel: Stålstel.
Gear: 7 indvendige gear.
Forbremse: Rullebremse.
Bagbremse: Fodbremse.
Skiftegreb: Shimano Nexus.
Støtteben: Enke benet justerbar.
Sadel: Selle Royal.
Greb: Kunststof håndtag.
Bagagebærer: Indfarvet alu bagagebærer med klap.
Lås: AXA ringlås forsikringsgodkendt.

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports