Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Batavus
Cykler » Elcykler »

Batavus STRATOS E-GO Herre Matsort

Før:DKK 15.499,00
Pris:DKK 13.999,00
Mulige Valg:
Vælg stelstørrelse:
Gratis Finansiering
1549,9 i 10 Mdr.

Beskrivelse af Batavus STRATOS E-GO Herre Matsort


DYNAMISK OG PRAKTISK ELCYKEL
Med en Stratos E-go® får du en elcykel i lækkert og sporty citybike design. Den er lakeret i en eksklusiv mat lak, som er stylet med lækre og moderne detaljer i kobber og brun. Cyklen kommer komplet med lys, lås, skærme, støtteben og bagagebærer, hvoraf skærmene er indfarvet i cyklens lækre matte lak i høj kvalitet, således at cyklen fremstår som en smuk helhed.

Elcyklen giver dig mulighed for nemt at komme til og fra arbejde uden at være svedig, når du kommer frem. Med motoren i forhjulet er du på denne elcykel sikret kraftig trædeassistance, og med de 5 niveauer i trædeassistance er du sikret det skub, som du har brug for, også med barnestol bagpå. Desuden kan du med cyklens Power Assist, få ekstra hjælp når det går op ad bakke og med Walk Assist bliver det nemt at trække cyklen, hvis du for eksempel har bagage med på cyklen. Med en Stratos E-go® får du en sporty og moderne elcykel, som gør det nemt at komme frem med både barnestol og indkøb, uden at være udmattet til resten af dagens gøremål.

Vores Stratos E-go® benytter vores E-motion® teknologi, som er et stabilt elsystem og som har et betjeningsvenligt display. Cyklen kommer med et 400 Wh batteri, som giver dig en god rækkevidde.

Batteri: 11Ah/396Wh/36V.
Batteri rækkevidde.35 til 100 km.
Motorens placering: Forhjulsmotor.
Elsystem: E-motion® Entry.
Type af motor: Friløbsmotor.
Motorkraft: 25 Nm.
Display: LED-display med betjeningsknapper.
Power Assist: Power Assist via gashåndtag.
Forlygte: Batteri forlygte.
Baglygte: Batteri baglygte.
Geargruppe: Shimano Nexus 7.
Forbremse: Rullebremse.
Bagbremse: Fodbremse.

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports