Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Batavus
Cykler » Elcykler »

Batavus TORINO E-GO Dame

Før:DKK 14.999,00
Pris:DKK 13.999,00
Mulige Valg:
Vælg farve:
Vælg stelstørrelse:
Gratis Finansiering
1499,9 i 10 Mdr.

Beskrivelse af Batavus TORINO E-GO Dame


ELCYKLEN SOM GØR HVERDAGEN NEM
Torino E-go® er en elcykel til en overkommelig pris, som kan benyttes både til lange og korte ture. Med motoren placeret i forhjulet er du sikret en kraftig trædeassistance og cyklens 5 køreprogrammer hjælper dig til at komme nemt frem. Elcyklens Power Assist giver dig ekstra assistance op ad bakke. Desuden hjælper cyklens Walk Assist dig når du skal trække cyklen.

Elcyklen er udstyret med en stor og rummelig kurv, som er indfarvet i samme høje lakkvalitet som cyklen, og sammen med styrlåsen er det sikkert at parkere cyklen med fyldt kurv, uden at den vælter. Displayet er nemt at betjene, da det sidder på styret og er desuden let at aflæse. Ydermere har cyklen lav indstigning, som gør det nemt at stige på og af elcyklen.

Cyklen har en praktisk lukket kædekasse som gør det nemt at vedligeholde cyklen. Kædekassen er farveafstemt med cyklens stelfarve.

Vores Torino E-go® benytter vores E-motion® teknologi, som er et stabilt elsystem og som har et betjeningsvenligt display. Cyklen kommer med et 400Wh batteri, som giver dig en god rækkevidde.

Batteri:11Ah/396Wh/36V.
Batteri rækkevidde: 35 til 100 km.
Motorens placering: Forhjulsmotor.
Elsyste: E-motion® Smart.
Type af motor: Friløbsmotor.
Motorkraft: 25 Nm.
Display: LED-display med betjeningsknapper.
Power Assist: via gashåndtag.
Assistance niveauer: 5 køreprogrammer.
Forlygte: Batteri forlygte.
Baglygte: Batteri baglygte.
Gear: Shimano Nexus 7.
Forbremse: Rullebremse.
Bagbremse: Fodbremse.
Frontlad/Kurv: Indfarvet aluminiums kurv.
Farve
Classic Green, Turkis, Chokolade Brun

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports