Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Bianchi
Bianchi cykler er en af de førende mærker på det internationale marked i sektoren for cykling og de kan prale med 125 års historie som startede i 1885. Bianchi har helt sikkert spillet en vigtig rolle både i cyklings historie og moderne industri,at blive en legende langt ud over de sportsgrene. Kun få mærker kan virkelig betragtes som en legende. Kun tid, lidenskab, høj faglighed, innovation og ekspertise kan give en sådan anerkendelse gennem årene.
Cykler » Racercykler »

Bianchi Infinito CV Ultegra 11SP Compact

Før:DKK 27.999,00
Pris:DKK 23.999,00

Beskrivelse af Bianchi Infinito CV Ultegra 11SP Compact


Ramme: Kulfiber
Forgaffel: Kulfiber
Gear: Shimano Ultegra STI, 11 Speed
Forskifter: Shimano Ultegra
Bagskifter: Shimano Ultegra
Antal gear: 22 Gear
Bremse: Racerbremser
Kranksæt: Shimano Ultegra, 50/34T
Kassette: Shimano Ultegra 11-28T, 11 speed
Hjul: Fulcrum Racing 5
Dæk: Hutchinson
Pedaler: Nej

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports