Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Cykler » Damecykler »

Raleigh Tourist De Luxe Dame 7 Gear Grøn

Før:DKK 6.999,00
Pris:DKK 5.699,00
Mulige Valg:
Vælg stelstørrelse:

Beskrivelse af Raleigh Tourist De Luxe Dame 7 Gear Grøn


Tourist de Luxe er håndbygget af HF Christiansen, Randers, efter Raleighs originale tegninger fra 1921. Touristen er naturligvis blevet opgraderet gennem tiden, så den nu bl.a. har meget aluminiumsudstyr, men cyklen har eksempelvis stadig de karakteristiske håndmalede linjer på skærme og kædekasse.
Kvaliteten, kørestillingen og respekten for arven gør Touristen til flagskibet indenfor klassiske cykler.

Stelfarve: Grøn.
Stelmateriale: Stål.
Grafikfarve: Gul.
Gear: 7 Indv. Shimano Nexus.
Forgaffel: Stål.
Frempind: Krom 22.2 mm.
Hjulstørrelse: 28x1 1/2.
Fælge: Raleigh Tourist Rustfri Stålfælg.
Forbremse: Tromlebremse.
Bagbremse: Fodbremse.
Skiftegreb: Nexus 7 Revo Skifter.
Kranksæt: Raleigh 46T.
Skærm: Raleigh Tourist Alu Grøn.
Støtteben: Esge Alu.
Dæk: Bike Attitude 28x1 1/2 Antipuncture.
Sadel: Brooks B66 Brun.
Bagagebærer: Bomi Sort.
Lygte: Baglygte med batteri.

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports