Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Winther
Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima.
De kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til.
De har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde.
Det har de lagt sammen i deres cykler for at kunne give dig den kvalitets cykel og den køre glæde i har fortjent.
Cykler » Elcykler »

Winther Cargo Dame Matsort 7,8 AH 2017

Pris:DKK 13.499,00
Mulige Valg:
Vælg stelstørrelse:
Gratis Finansiering
1349,9 i 10 Mdr.

Beskrivelse af Winther Cargo Dame Matsort 7,8 AH 2017


Black Winther-serien er sit eget univers af helsort elegance. Black Winther Cargo er seriens lastvariant med kraftige bagagebærere både for og bag. Winther Cargo elcykel fragter alt dit gods rundt i byen med god balance, og dens stabile køreegenskaber gør den særdeles velegnet til at montere barnestol.

Mærke: Winther.
Hjulstørrelse: 28in 700.
Stelstørrelse: 50cm/20in.
Materiale: Aluminium.
Gear: Shimano Nexus 7.
Køn: Pige / Dame
Forbremse: Rullebremse .roller.
Bagbremse: Fodbremse.
Årgang: 2017.
Motortype: Frontmotor Promovec.
Incl: 36V 7,8 AH batteri.
Displaytype: LED Display.

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports