Dankort

Værkstedernes åbningstider: Østerbro

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 35 43 00 43

Jyllinge

Man-Fre 09:00-18:00

Lør 09:00-15:00

Tlf: 46 75 20 10

Vi tilbyder følgende service
Producent Beskrivelse
Winther
Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima.
De kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til.
De har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde.
Det har de lagt sammen i deres cykler for at kunne give dig den kvalitets cykel og den køre glæde i har fortjent.
Cykler » Elcykler » 2015 »

Winther Elcykel 825 Dame Sort
[2015]

Før:DKK 12.999,00
Pris:DKK 11.049,15
Mulige Valg:
Vælg farve:
Vælg variant:

Beskrivelse af Winther Elcykel 825 Dame Sort


Hvorfor en elcykel – fordi du har altid “medvind” når du cykler, og kommer hurtigere frem, da elmotoren sørger for at tage det seje træk. Motoren hjælper dig op til 25 km/t og derefter vil den slå fra, men den begynder at hjælpe dig straks du er under 25 km/t igen. En elmotor hjælper dig kun, når du træder pedalerne rundt. Du får derfor masser af motion, men da elmotoren afhjælper sejtrækket, kommer du frem uden at blive gennemsvedt. Hvis det ønskes, kan cyklen også køres blot ved helt lette tråd i pedalerne – og du kan slukke for motoren, hvis du ikke vil have hjælp. Batteriet oplades nemt ved hjælp af medfølgende oplader, som går direkte i stikkontakten. Batteriet kan oplades enten når det sidder på cyklen eller hvis det tages med indenfor. En fuld opladning tager cirka 6 timer, og cyklen har herefter en rækkevide fra 30 km op til 130 km alt efter størrelsen på batteriet og afhængigt af last og terræn.

Vi danskere er ikke vant til at få hjælp, når vi cykler. Men en elcykel er ikke snyd – tværtimod muliggør en elcykel nye oplevelser. Men man skal ”turde” prøve en elcykel, for en elcykel er noget nyt. En ting er sikkert: Vores erfaring er, at alle, der prøver en elcykel vender tilbage med et smil på læben. Tør du prøve?

Stelstørrelse: 46 cm
Hjulstørrelse: 26”
Gear: Shimano Nexus 7 gear
Stel: Aluminium
Indstigning: Lav
Motor: Lydsvag og meget stærk 250 W friløbsmotor, ( 3 års garanti på motor)
Batteri: Lithium Ion,( 2 års garanti på batteri)
Vælg batteri efter behov, 4 forskellige størrelser
- Batteri og reservedele er lagervarer i mindst 8 år.
Elfunktion: Walkassist - 4 assistniveauer
Dæk: Punkterhæmmende dæk
Lys: Ja
Lås: Godkendt lås
Frempind: Justerbar
Håntag: Gashåndtag
Incl. 36V 6,6 AH batteri

INFO.: Kan fås op til 3 opgraderinger
Vejl. pris pr. opgradering kr. 1.000,-

Anbefalet tilbehør


Indhold kommer snart

Nordisk Cykler


Velkommen i vores cykelunivers . Hos os finder du alle nyeste og bedste cykler, mountainbikes, racercykler, hverdagscykler samt beklædning og udstyr til cykling.

Vi sender til hele landet og alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig og monteret med evt. tilkøbt udstyr før afsendelse. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt. Du kan få cyklerne leveret lige hvor du ønsker i Danmark.

Værkstederne:


Værkstedet hos os er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag. Du kan også ringe til os og aftale en tid, på 3543 0043 så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid. Der er også mulighed for GRATIS låne cykel, så du kan komme hurtigt videre. Du kan aflevere din cykel til reparation eller service hverdag fra kl.09:00 – 18:00 og i weekenderne fra kl. 09:00 – 15:00.

Nordisk Cyklers Mission:


Vores mission er at blive en af Danmarks førende cykelforhandler. Vi lægger meget vægt på at give vores kunder den rette service og rådgivning. Vi bestræber os altid på at være konkurrencedygtige i forhold til priser og kvalitet.

winther-bikes   mbk-cykler   centurion   everton   avenue   nishikibikes   raleighbikes   vonbackhaus   cube bikes   scott sports